Chat & Co deel 1
Ik heet Morgane en ik ga geen uitdaging uit de weg. Integendeel! Ik ben passioneel en vurig, zoals ik is er maar één! Niets houdt me tegen om mijn droom waar te maken: een revolutionaire schoolkrant op poten zetten in mijn nieuwe school. Maar het leven is vol verrassingen....
En verliefdheden..... en geheimpjes ......
Dat ga ik ontdekken in het gezelschap van Annebelle, Eddy en Thomas, mijn nieuwe vrienden. --
Chat & Co is een erg leuk tiener/ jeugd boek.
Alleen al de cover is erg vrolijk en girly.
Maar niet alleen de cover is erg leuk gedaan, ook binnenin het boek zijn de hoofdstukken erg leuk vormgegeven.
Elk nieuw hoofdstuk begint met een bladzijde vol met leuke doodles.
Het boek bevat veel chat berichten en tekst ballonen waardoor het boek super vlot weg leest.
Er staan ook geen moeilijke woorden in, speciale Canadese woorden worden onderaan de bladzijde uitgelegd.
Wat ik erg leuk vind aan dit boek is dat dit niet een standaard tiener boek is.
Veel boeken gaan over opnieuw beginnen in een nieuwe stad, op een nieuwe school.
Vaak zijn de jongeren dan verdrietig om hun vrienden en omgeving achter te laten.
Maar in dit boek is dat juist het tegenovergestelde.
Morgan vind het geweldig om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe vrienden te leren kennen.
Ook is het erg goed gedaan met bepaalde thema's. Zo worden serieuze thema's op een luchtige manier besproken.
Conclusie: een erg leuk tiener/ jeugd boek vol met chat berichten, vriendschappen, liefdes verdriet, het schoolleven en natuurlijk ook liefde.
Zeker een aanrader!
Op naar deel 2!