Spannende moordzaak vol plotwendingen!
In All- In worden de Naturals en het FBI- team overgebracht naar Las Vegas. Een seriemoordenaar gaat daar op brute wijze aan het werk en heeft het gemunt op mensen in casino’s. Aan de hand van cryptische cijfers laat hij zijn handtekening achter op zijn slachtoffers. Dit maakt het voor het team niet gemakkelijk om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor deze moorden.
Tijdens het onderzoek worstelt Cassie met haar eigen innerlijke conflicten. Er is nieuw bewijsmateriaal opgedoken in de zaak rond de moord op haar moeder, die jaren geleden plaatsvond en nooit werd opgelost. Ook nu blijven er steeds nieuwe elementen aan het licht komen, wat het voor Cassie alleen maar complexer maakt.
4 sterren !
Net als in de vorige delen begint ook dit boek meteen heel spannend en neemt het je direct mee in het onderzoek rond de moorden. Doorheen het verhaal gebeuren er zo veel plotwendingen en komen er zo veel geheimen en mysteries aan het licht, waardoor je constant in het verhaal gezogen blijft. De complexe moordzaken worden opgelost aan de hand van cijfers. Voor mij persoonlijk was het soms moeilijk te volgen, juist omwille van die cijfers (oeps, dyscalculie haha).
Ondanks dat ik dacht te weten wie de uiteindelijke moordenaar zou zijn, zat ik er volledig naast. Wanneer je dan bijna denkt dat het verhaal is afgelopen, gebeurt er toch weer van alles waardoor ik nu nog meer benieuwd ben naar het volgende deel in de serie! Jennifer Lynn Barnes weet exact hoe ze haar lezers moet blijven verrassen.
Zoals ook in de voorgaande delen blijven de personages een sterk gegeven doorheen deze serie. In dit deel volgen we grotendeels Sloane, die een mooie groei doormaakt. Terwijl ze eerder altijd ingetogen was, leert ze nu voor zichzelf op te komen. Ook in dit deel zie je hoe mooi de band is tussen de Naturals en hoe ze er altijd voor elkaar zijn tijdens moeilijke momenten.
Ik raad deze serie écht aan als je houdt van boeken waarin je samen met de personages puzzelt en tot de allerlaatste hoofdstukken blijft twijfelen!
- Dankjewel Blossombooks voor dit recensie- exemplaar!