Duistere, intrigerende start van een University serie

readswithFien 24 oktober 2025
‘Je naakte lichaam zou alleen moeten toebehoren aan degenen die verliefd worden op je naakte ziel’

In dit eerste deel van de serie leren we Mable kennen, een van de beursstudenten die op de Kingston University mag gaan studeren. De rijke elite is hier niet mee gediend en probeert het de beursstudenten zo moeilijk mogelijk te maken. Ze willen hen het liefst zo snel mogelijk weg hebben van de universiteit en doen dit op allerlei onethische manieren. Maar lukt het Mable om het semester vol te houden en haar studie voort te zetten?

We leren ook de vijf Kings kennen: vijf machtige, mannelijke studenten die een gevaarlijk spel spelen. Zij blijven in dit eerste deel nog mysterieus. Ze laten nog weinig van zichzelf zien, en er spelen nog veel leugens en geheimen mee in het verhaal. Waarom kiezen zij juist Mable uit? En kan zij een manier vinden om hen te stoppen?

Voor mij voelde dit eerste deel vooral als een opbouw en een kennismaking met de personages, een basis voor wat nog gaat komen in de vervolgdelen. Het verhaal hield me wel nieuwsgierig, ook al bleef veel nog mysterieus en onduidelijk.

Ik kan jullie vertellen: de spice is spicy ! Voor mij zijn de spicy scenes soms wel erg dark en een beetje té, en dat is iets minder mijn genre. Daar moet je dus wel van houden.

Very bad Kings krijgt van mij 3,5 sterren, omdat het mij wel erg nieuwsgierig maakt naar het vervolg. Ik ben benieuwd!

Meer recensies van readswithFien