Heerlijk tweede deel!
Ik vind het geweldig om romanceseries te lezen waarin personages uit voorgaande én volgende delen in voor komen. Het schept een nog grotere band met de personages dan wanneer ze enkel in één verhaal zouden voorkomen. Iris Visser heeft dit geweldig gedaan! Het was fijn om weer even terug te zijn in de Valentijnstraat, deze keer in het proeflokaal van Lieke, samen met Olivia, Karlijn en natuurlijk Lieke.
Het verhaal opent met een flashback, waardoor je nieuwsgierigheid direct gewekt wordt. Ondanks dat de doorgewinterde romancelezer wel weet waar het heengaat, is ‘De tweede ronde’ heerlijk om te lezen. Op zijn tijd is een beetje voorspelbaarheid ontzettend fijn! ‘De tweede ronde’ is een kort verhaal, opnieuw vol met de kenmerkende humor van Iris Visser, dat zeker smaakt naar meer. Gelukkig komt er nog een deel aan en ik kan nu al niet wachten om weer terug te gaan naar de Valentijnstraat!