Gekleurd maar interessant én relevant

Sabijn86 25 februari 2024
Charles Groenhuizen heeft met dit boek een interessant én relevant boek geschreven, zeker in deze tijd waarin de presidentsverkiezingen van Amerika aanstaande zijn. Met hoofdstukken als abortus, de LHBTIQ+ gemeenschap en wapenwet snijdt hij verschillende belangrijke Amerikaanse hoofdthema's aan. Onderbouwd met vele onderszoeken, feiten en cijfers raak je al lezende goed geïnformeerd over hoe het er anno 2023/2024 voorstaat in de VS. Daarin sijpelt wel duidelijk het (Democratische) gedachtengoed van de schrijver door (wat overigens naar mijn mening wel zo lekker leest). Echter, alle stellingen worden onderbouwd met argumenten en feiten, dus het is zeker geen gekleurd betoog. Al met al las het boek als een trein en ga ik een stuk beter geïnformeerd en daarmee met nóg meer interesse de verkiezingen in November tegemoed.

Meer recensies van Sabijn86