Een nieuwe favoriet!
Wat een geweldig boek! Voor mij is dit een nieuwe favoriet (alhoewel ik denk dat dit boek niet bij iedereen in de smaak zal vallen). Vincenzo Latronico gebruikt een bijzondere schrijfstijl. Je leest niet vanuit het perspectief van Anna en Tom, maar er is meer een universele verteller. Het gaat meestal over de twee personages tegelijk. Toch kan je tussen de regels door jezelf heel goed inleven in Anna en Tom. Door deze schrijfstijl was het ook zo dat het over meer ging dan alleen Anna en Tom: het ging over een hele generatie. Het kwam zo goed binnen.
De thema's in dit boek vond ik heel interessant. Het zoeken naar een verblijfplaats, de plaats van sociale media in ons leven en onze afhankelijkheid daarvan, de zoektocht naar de zin van het leven en wat je wil doen in het leven, hoe vriendschappen tegelijkertijd betekenisvol en betekenisloos kunnen zijn... Heel wat thema's die ook mij bezig houden en ongetwijfeld veel van mijn leeftijdsgenoten.