Verslavende serie!

'Drowning Souls' is het tweede deel in de Whitestone Hospital-serie en het is goed om op voorhand te weten dat de delen niet los van elkaar gelezen kunnen worden. Als je dus het eerste deel (High Hopes) nog niet gelezen hebt, raad ik je zeer sterk aan om dat eerst te gaan doen!

Net zoals het eerste deel, vond ik dit boek heel verslavend om te lezen: het was dan ook snel uit! 'High Hopes' eindigt met een cliffhanger en ik was blij dat ik meteen verder kon lezen. Deze keer lezen we vanuit het standpunt van een nieuw koppel (Sierra en Mitch) terwijl we natuurlijk ook nog steeds lezen over alle andere leuke personages die we al ontmoet hebben in de serie. Ik vind het heel leuk dat het verhaal zo verdergaat, ik heb al meteen zin om in het derde deel te duiken!

Ben je fan van het romance-genre of ziekenhuisseries? Niet twijfelen: dan is deze serie zeker iets voor jou!

Meer recensies van samanthasboekenhoekje