Advertentie

De Nachtegaal is een spannende thriller waarvan de bladzijden zichzelf omslaan. Eenmaal in het verhaal wil je door blijven lezen. Wat heeft de vader van Hanna gedaan? Wat is er gebeurd met Joel? Zal Hanna ooit volledig welkom zijn op het eiland? Wie wilt haar zo nodig van het eiland hebben? Dit zijn slechts enkele vragen waar je antwoord op wilt hebben.

Vanaf het moment dat Hanna Öland aankomt, ben jij daar als lezer ook.
Het verhaal heeft spannende en een onverwachte dader wat er voor zorgt dat je het einde niet kunt voorspellen. En ondanks dat de personages nog wat verder uitgediept zouden kunnen worden, is dit geen storende factor. Je weet precies genoeg van de verschillende personages op de juiste momenten. Meer kennis van de personages zou een randje van de spanning afhalen en dat is nu juist niet de bedoeling.
Als je geen moeite hebt met Scandinavische namen is het een fijn boek om te lezen. De schrijfstijl van Johanna Mo is soepel, realistisch en mysterieus. De personages zijn realistisch en het verhaal verloopt op een juist tempo. En dit achter een prachtige cover!
Ben je een liefhebber van Scandinavische thrillers dan is dit een boek dat je zeker gelezen moet hebben!

Reacties op: Must read voor liefhebbers van Scandinavische thrillers

43
De nachtegaal - Johanna Mo
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners