een boek vol emotie
Via Hebban mocht ik dit boek lezen in ruil voor een recensie.
In dit boek volg je de bodyguard Hannah die word ingehuurd door Jack Stapleton. Hier beginnen de problemen hij is namelijk heel erg knap en Hannah moet ook nog eens doen alsof ze zijn vriendin is. Wat tot erg leuke gebeurtenissen op de rance in Texas lijd. Hoe zorg je dat je niet verliefd word en ook nog elk gevaar uit de weg gaat.
Katerine Center (ook bekend van Happiness for beginners) weet je al vanaf hoofdstuk 1 mee te nemen in het leven van Hannah. Allerlei emoties komen naar voren. Van boos worden op mede bodyguard Robby. Tot lachen om Jack en Hannah. Maar ook liefde voelen van moeder Connie.
Quote “Je mag me echt best neerzetten,’ zei ik. Dat deed hij echter niet. ‘We zijn er bijna,’ zei Jack. En dus kon ik niet anders dan blijven waar ik was en simpelweg genieten.’
Het zijn niet alleen de goed beschreven karakters maar ook de omschrijving van de omgeving die het erg prettig laat lezen. Als enige min punt van het boek vond ik de wat lange hoofdstukken, waardoor ik vaak midden in een hoofdstuk het boek toch echt weg moest leggen wat lastig was. Ja er moet ook nog geslapen worden. Ik zou dit boek dan ook aanraden lekker mee te nemen op vakantie of lekker dagje strand in ieder geval dat je de tijd hebt om lekker door te lezen en te genieten van Hannah en Jack.
Dit boek heeft Katerine geschreven tijdens de pandemie. Quote ‘ik probeer in mijn verhalen altijd een goede balans te vinden tussen donker en licht. Maar dit boek wilde ik zo licht mogelijk maken.’
Ondanks dat ik niet erg van donker in boeken hou heeft dit boek me overgehaald ook haar andere boeken te gaan lezen. Nu hopen dat Happiness for beginners ook in het Nederlands word vertaald.