Even naar de studibanken

Saskia 31 augustus 2025
Als verrassing vond ik Kleine gelukjes in mijn brievenbus ik weet nog steeds niet door wie. Een boek vol herkenbare momenten. Zo was het ook voor een deel voor mij toen ik 18 was.
Je volgt ada bij haar eerste stapjes in het studenten leven. Hoe combineer je studie en sociaal als je sociaal moeilijk hebt. Dan ook nog verlieft wordt en je vader zijn nieuwe gezin belangrijker vind dan jouw.
Audrey verteld dit op een vlotte eigentijdse Vlaamse manier. Ik werd echt meegenomen in het verhaal en bleef doorlezen.

Quote "Als je die foute bijzin niet had uitgesproken, zou ik dat misschien gedaan hebben.` Kijk, e een paar maanden studeren en dit soort cryptische taal komt eruit."

Vooral de zoektocht naar wie Ara nu is. Op wie kan Ara verlieft worden. Erg herkenbaar. Ik dacht dat ik asecueel was. Ondertussen al jaren gelukkig in de liefde maar Audrey weet deze strubbelingen precies te pakken.
Ik ben benieuwd naar haar volgende boek.

Meer recensies van Saskia