Verwarmend en verslavend
Het derde en laatste deel in de boekenserie ‘Bestemming Parijs’ van Mirjam Mieserius. Voor mij het eerste deel uit deze serie dat ik gelezen heb. Ik kan je alvast verklappen, dit smaakt naar meer.
In dit laatste deel maken de vriendinnen Chloe, Sofia en Lizzy een uitstapje naar de Côte d’Azur. Sofia gaat daar de catering verzorgen voor de bruiloft van haar vader en zijn nieuwe vriendin.
Eenmaal aangekomen blijkt de catering klus groter dan verwacht. Sofia gaat op zoek naar hulp en komt hierdoor in contact met Alexandre, een patissier uit Parijs. De liefde voor patisserie brengt de twee nader tot elkaar, maar is Sofia hier wel klaar voor?
Wanneer Chloe tijdens deze vakantie slecht nieuws krijgt, komt ze voor een keuze te staan die haar zwaar valt. Als ook Lizzy wordt geconfronteerd met een lastige keuze die haar leven ingrijpend zal veranderen, hebben de vriendinnen elkaar meer nodig dan ooit. Kunnen de vriendinnen er zijn voor elkaar?
De liefde voor Frankrijk en Parijs is goed te voelen in dit boek. Mirjam weet het land en de Franse cultuur goed neer te zetten. Het boek is verwarmend geschreven, je leeft intens mee met de personages en het is een boek wat je niet graag weg legt. Verslavend! Voor mij des te meer reden om de eerste 2 delen ook te gaan lezen.
Een mooie afsluiting van de ‘ Bestemming Parijs’ serie.
Een mooie afsluiting van de ‘ Bestemming Parijs’ serie.