Recensie Bed & Breakfast – Een huis vol passie
Nieuw land, nieuw begin
Wanneer Noortje eindelijk de stap heeft genomen om bij haar controlerende ex weg te gaan, besluit ze helemaal op nieuw te beginnen en haar droom na te jagen. Ze vertrekt naar Spanje en start haar eigen B&B.
Noortje geniet met volle teugen, maar echt rustig is het niet. Haar twee knappe buurmannen kunnen elkaar niet luchten of zien, en proberen beiden de aandacht van Noortje te trekken. Tot haar grote schrik staat vervolgens ook nog haar vreselijke ex ineens voor haar neus.
Zal Noortje haar hart blijven volgen of laat ze zich toch weer teveel beïnvloeden door de verkeerde personen.
“Ik ben blij dat de gasten allemaal op pad zijn, anders zou ik me dood schamen. Ik ga er wat van zeggen.” Eva Malstrøm
Bed & Breakfast – Een huis vol passie van Eva Malstrøm is een feelgood novelle over het waarmaken van je droom.
Eva Malstrøm heeft een fijne en vlotte schrijfstijl die heel goed tot zijn recht komt in deze zonnige novelle met een scherp randje. En dat randje zorgt dat het verhaal interessant is en daarmee net dat stukje meer biedt. Iets dat best lastig kan zijn binnen de lengte van het boek, maar de auteur is er prima in geslaagd om dit goed neer te zetten. Daardoor heb je het gevoel dat je een veel langer verhaal hebt gelezen.
Bed & Breakfast – Een huis vol passie heeft een aantal leuke personages die de fundering van het verhaal vormen, en voor mij zijn dat Noortje en haar beste vriendin Blanca. Als vriendinnen delen ze misschien meer met elkaar dan de meesten zouden doen, maar hun sterke en warme band staat als een huis. De mannen zijn een heerlijke aanvulling op de vrouwelijke basis, alhoewel één van hen een onverwachte en vreselijk onwelkome gast is.
Een huis vol passie is naast een smakelijke Spaanse snack, ook de eerste Bed & Breakfast die je met Eva Malstrøm mag bezoeken. Maar de trip naar de Schotse Bed & Breakfast staat gelukkig al in de planning, en ik heb alvast mijn koffer gepakt.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Instagram: sheila_hjv_inbooks