Advertentie

Ik deed mee aan de boekenclub van thrillers&more met dit boek.
Dit boek stond op mijn wish lijstje om te lezen dus ik was heel blij dat ik mee mocht doen.

Ik vindt de cover van het boek mooi maar had zelf een andere cover gekozen die meer zou uitbeelden zoals de orde omschreven wordt.
Eenmaal in het boek begonnen vond ik het lekker vlot lezen door de korte hoofdstukken en de wisseling van personages leest het makkelijk en lekker vlot weg en ik merkte dat als ik het boek even weg moest leggen ik er wel mee bezig bleef ik wou graag weten hoe het verder zou gaan. Het is niet voorspelbaar wat er allemaal gaat gebeuren dat houdt het spannend en leuk.
Ook het verhaal sprak me erg aan en vond het realistisch geschreven met name amber erg goed uitgewerkt en goed nagedacht over wat zei al meegemaakt heeft en dat ze daardoor wantrouwig blijft . Ook jeroen is volledig te begrijpen met zijn zieke dochter maartje.
Wel vind ik dat er meer uitgewerkt had mogen worden zoals engelien ze heeft steeds een best belangrijke rol en ineens is ze weg en wordt daar ook niet meer op terug gekomen dit had ik graag wat beter uitgewerkt gezien. In een sekte zou je ook verwachten dat er hierom vragen zouden komen maar je leest er helemaal niks meer over. Ook de rol van efraim lijkt op het einde ineens zo n beetje weg te zijn dit had voor mij ook wat spannender gemogen.
Het boek eindigt met een open einde ik ga deel 2 zeker lezen zit nog met een hoop vragen.
Ik geef dit boek 3 sterren omdat ik het een goed boek vind maar er zeker nog ruimte is voor meer uitwerking wellicht dat in het tweede deel dit meer naar voren komt nog.
Echt super leuk om mee te doen aan een boekenclub en wil thrillers & more dan ook heel erg bedanken voor deze club :)

Reacties op: leuk boek over een sekte

25
De orde - Dimitri van Hove Karin Kallenberg
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners