Prachtig, spannend en verassend boek.
Wat als je verliefd wordt op de man die je gezworen hebt te vernietigen?
Het koninkrijk der bruggen is een prachtig fantasy verhaal. Door het hele verhaal heen ben je nieuwsgierig naar de ontdekkingen die Lara doet. Je wilt dat ze slaagt, maar ook weer niet. De tweestrijd die zij met zichzelf voert, voer je als lezer mee.
Daarnaast heeft dit fantasy boek, alles wat je van fantasy mag verwachten. Een prachtige en mooi opgebouwde wereld, erg goed doordacht plot, een fascinerend en sterke vrouwelijke hoofdpersonage en een spannende liefdesrelatie. De beschrijvingen laten je wegdromen en het boek is van het begin tot het eind spannend.
Het krijgt van mij 5 sterren en ik raad dit boek zeker aan.
Het krijgt van mij 5 sterren en ik raad dit boek zeker aan.