Gruwelijk goede thriller
Gruwelijk goed. Méga spannend ! Dit boek kan je aanraden aan éénieder die nog eens een lekker vlot èn goed geschreven thriller wil lezen. Zéér spannnend , je ziet het zo voor je ogen afspelen. Is tweede boek dat ik reeds lees van deze Chris Carter ( De Beeldhouwer ) en zal zéker niet m'n laatste zijn.
De scenes zijn zéér gedetailleerd beschreven, je waant je mee in de voetsporen van Robert Hunter en zijn collega's. Het script is lekker huiveringwekkend en zou toch echt gebeurd " kunnen zijn " . . .
Wordt dit ooit verfilmd , wordt het een kaskraker !
Maar zoals steeds , in het boek beleef je zelf het avontuur zoalks jij je het voorstelt. En dat was huiveringwekkend en bloedstollend genieten , bj deze recentste van Chrs Carter. Ik ben fan .
Wordt dit ooit verfilmd , wordt het een kaskraker !