Geweldig verhaal!!
Tijdens hun zoektocht naar een huis komen Tricia en Ethan terecht bij landhuis van Dr. Adrienne Hale, een psychiater die een paar jaar eerder vermist is geraakt. Als ze noodgedwongen moeten blijven overnachten in het huis door een sneeuwstorm ontdekt Tricia langzaam de geheimen die het huis voor hen verborgen houdt. Zo krijgt ze steeds meer inzicht in de patienten van Dr. Hale als ze de cassette bandjes vindt waarop de sessies met haar patienten staan. Zullen deze cassette bandjes de antwoorden geven over de verdwijnen van Dr. Hale?
Dit boek was weer echt puur genieten. Ik moet zeggen dat het lang duurde voordat ik helemaal door had hoe het nou echt in elkaar zat. Freida McFadden stelt mij nooit teleur en als je fan bent van haar boeken dan ga je dit boek sowieso ook leuk vinden.
Bedankt @labuitgevers voor het opsturen van die recensie exemplaar
Bedankt @labuitgevers voor het opsturen van die recensie exemplaar