Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een perfecte dag is een thriller waar de psychologie vanaf druipt. Ann is ervan overtuigd dat haar vader onschuldig is, het is onmogelijk te geloven dat hij tien meisjes vermoord zou hebben. De relatie tussen Ann en haar vader Walter is altijd goed geweest, zij zal er dan ook alles aan doen om zijn onschuld te bewijzen.

Romy Hausmann schrijft thrillers waarin het vooral draait om de psychologische diepgang, de uitwerking van de personages komt op de eerste plaats, sterker nog, daar draait het hele verhaal om.

Hausmann weet je als lezer mee te nemen in de zoektocht van een dochter naar een moordenaar en alle hobbels die ze onderweg tegenkomt moeten genomen worden, en dat ze zwaar zijn staat buiten kijf. De plot richting ontknoping is slopend, en dan bedoel ik dat in positieve zin, Hausmann heeft dit op een sublieme manier uitgewerkt.

De schokkende ontknoping roept meerdere emoties op, de uitleg die Hausmann geeft in haar nawoord maakt het plaatje compleet. Hausmann maakt gebruik van korte hoofdstukken, geschreven vanuit verschillende personages.

Een perfecte dag leest als een nachtmerrie, je moet er niet aan denken in de schoenen van Ann te staan, gruwelijk en bizar, ik heb er verder geen woorden voor.

Originaliteit: 4
Schrijfstijl: 4
Psychologie: 5
Spanning: 4
Plot: 5
Leesplezier: 5

Een perfecte dag krijgt van mij 4,5 ster.

Bianca

Reacties op: Een perfecte dag

58
Een perfecte dag - Romy Hausmann
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken