Een kanjer van een boek!

veerleds 12 oktober 2022
Ik heb net het fantastische boek "Bijzonder kind" van Irma Suijkerbuijk gelezen. Het is een prachtig boek dat uit een autobiografisch standpunt is geschreven van Irma die op zoek gaat naar haar zielsmissie hier op aarde. Haar oorspronkelijke zielsnaam is Aurora en zij heeft er voor gekozen om hier op aarde verder te leven in een mensenlichaam om haar lessen hier op aarde te leren. Ze heeft er echter voor gekozen om geboren te worden bij ouders die eigenlijk oorspronkelijk geen kinderen meer wensten. Het was dus een hele uitdaging om daarbij haar weg te vinden en haar ouders te overtuigen van gezinsuitbreiding. Uiteindelijk leren ook haar aardse ouders mooie levenslessen uit al die ervaringen. Het boek is heel vlot en aangenaam geschreven en het maakt ook op deze manier het onderwerp rond spiritualiteit ook weer wat meer bespreekbaar. Velen denken bij spiritualiteit meteen aan zweverigheid maar dit boek toont aan dat dat een fout vooroordeel is over spiritualiteit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik spijt had als ik de laatste bladzijde al aan het lezen was. Ik zat zo mee in het verhaal dat ik er super van genoot. Ik hoop dat er dus nog meerdere zulke boeken van Irma Suijkerbuijk zullen verschijnen. Van mij krijgt dit boek zeker en vast de volle 5 sterren!

Meer recensies van veerleds