Heel vlot geschreven en terug bespreekbaar onderwerp

veerleds 10 september 2022
Dank je wel, Corien Kraaijeveld dat ik de kans kreeg om het boek "Niemand mist mij te lezen".
Toen ik het boek ontving, heb ik het de volgende dag in één ruk uitgelezen. Het is heel vlot geschreven en het is een boek met een rollercoaster van emoties. Het verhaal gaat over Corien die haar zusje op 15 jarige leeftijd verliest door een verkeersongeluk. Het boek is helemaal geschreven vanuit de gevoelens en ervaringen van Corien. Het is heel moedig geschreven en ik ben er ook rotsvast van overtuigd dat het boek nog heel wat lotgenoten zal kunnen helpen en dat het ook jezelf, Corien Kraaijeveld, heeft geholpen tijdens jouw verwerkingsproces. Het is zeker en vast heel geslaagd en van mij krijgt het alvast de volle 5 sterren :) Bedankt om dit onderwerp wat meer bespreekbaar te maken <3

Meer recensies van veerleds