Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Goede dosis spanning!

Veronique Janssen 30 december 2023
Auteur Sacha Voogd ken ik van haar thriller ‘Niet met opzet‘. ‘Bitch!’ is een spannend tussendoortje en heeft de perfecte dosis spanning in maar een klein aantal pagina’s. Dit vind ik knap! Je moet een goede balans hebben tussen de spanningsopbouw, het juiste tempo en een goed plot. Daar is Sacha Voogd goed in geslaagd!

De personages zijn menselijk en interessant neergezet. Ik miste alleen wat emotie. Ik vond het soms erg vlak en daardoor kwam het verhaal niet altijd even goed binnen.

Vanaf de eerste pagina was ik nieuwsgierig naar het verhaal. Het begint gelijk heel spannend en eigenlijk is deze sudderende spanning nooit helemaal weg. Op een gegeven moment klikte het verhaal en heb je het door. Het einde vond ik niet zo passend en ik had nog wat vragen. ‘Bitch!’ heeft me verrast. Ik vond het een spannend verhaal!

Deze recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!
1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.