Komt er een vervolg?
Domburg is een erg fijne thriller om te lezen. Het verhaal is fijn geschreven en stukje bij beetje kom je achter informatie over het grote geheim dat niet ontdekt mag worden over de avond van de Watersnoodramp. Ik vind het fijn dat Kiki ervoor gekozen heeft om over dit stukje verleden op deze plek te schrijven. Ze koppelt dit moeiteloos aan normen en waarden uit de Iraanse cultuur.
Dit verhaal had twee uitkomsten kunnen hebben, omdat er twee lijnen werden uitgezet. Dit doet ze erg goed. Op een gegeven moment werden stukjes van het einde wel wat voorspelbaar, maar dat is niet erg.
Dit boek zou zo nog een vervolg kunnen hebben die de andere verhaallijn uitwerkt.
Dit is een boek wat bij mij nog even bleef nasudderen. Daarom geef ik het boek 4 sterren.