Aanrader om te lezen als je van boeken over de Tweede wereldoorlog houdt met een sterke vrouwelijke hoofdrol
Aan de vooravond van de oorlog, wordt de onervaren, Britse journaliste Georgie naar Berlijn gestuurd als buitenlandverslaggever. Ze komt terecht in een wereld van hakenkruizen, propaganda, angst en argwaan.
Ze voelt zich hulpeloos als ze ziet wat de nazi’s doen met de Joodse bewoners. Wanneer haar vrienden gevaar lopen besluit ze samen met bevriende journalist Max met gevaar voor eigen leven in actie te komen.
Na meerdere boeken te hebben gelezen van Mandy Robotham keek ik erg uit na dit boek. Ook dit boek is weer een prachtig historische roman met een sterke vrouwelijke hoofdrol.
Naar mijn mening zeker een aanrader om te lezen als je van historische romans houdt!