Rokkenrol agency is een leuk en origineel boek over rouwverwerking en de zoektocht naar eigen geluk en de liefde met een muzikale noot.

watmarleenleest 13 juli 2025
In Rokkenrolagency volgen we de 35-jarige artiestenmanager Polly.
Polly heeft een relatie met de stabiele en rustige Alexander en lijkt volledig gesetteld tot dat ze op een dag haar grote liefde Jonah terug ziet na 14 jaar.

Ze is Jonah nooit vergeten en het brengt haar aan het twijfelen over haar relatie.

Het verhaal wisselt tussen het heden en het liefdesverhaal van Jonah en Polly van 14 jaar geleden.

In het begin kon ik even moeilijk in het verhaal komen en doordat er al snel veel personages bijkwamen moest ik af en toe even terugzoeken wie dat ook alweer was.

Nadat ik verder kwam in het verhaal en je dieper in gaat in de relatie tussen Polly en Jonah, pakt het verhaal je en wil je het zeker uitlezen.
Leuk is het om tussendoor korte songteksten te lezen die het verhaal compleet maken.

Bedankt @uitgeverijmarmer dat ik mee mocht doen met de blogtour!

Meer recensies van watmarleenleest