Alles draait om kerst is een heerlijke, feelgood kerstroman waar ook nog wel een leuke film van gemaakt zou kunnen worden.
Holly is dol op haar baan als assistent bij het programma 'Alles draait om liefde'. Haar droom is om redacteur te worden.
Als haar collega Jose met pensioen gaat lijkt haar droom eindelijk waarheid te worden, tot dat ze hoort dat de zoon van een rijke mediamagnaat ook de functie wil.
Tijdens een bruiloft drinkt ze teveel en verteld ze aan een zeer aantrekkelijke man hoe erg ze er van baalt dat haar droombaan misschien aan haar neus voorbij gaat en hoe oneerlijk ze dit vind.
Als ze maandag weer op kantoor is wordt ze voorgesteld aan haar concurrent, tot haar schrikt herkent ze hem als de aantrekkelijke man waarbij ze eerder, nogal dronken, haar boosheid hierover had geuit.
Zal Holly de strijd winnen?
Bedankt Iris dat ik je boek mocht lezen!
Zal Holly de strijd winnen?
Bedankt Iris dat ik je boek mocht lezen!