Een spannende thriller met een verrassend eind.
291 is een spannende thriller waarin de grens tussen goed en kwaad door de familie Rinkelman-van Kleef wordt opgezocht.
Hoofd van de familie is de zeer gelovige, maar ook zeer dominante en onvriendelijke moeder Hortense van Kleef.
Als de familie na de kerstmis in de kerk bij elkaar komt is Hortense weer onmogelijk en de sfeer is om te snijden. Als zij naar bed gaat smeden haar 3 kinderen en schoondochter een plan om haar te vermoorden, onder het mom dat het beter is voor iedereen.
Wat begon als een grap blijkt waarheid te worden als Hortense plotseling overlijdt.
Wie van de vier is hier aan schuldig en welke familiegeheimen komen er nog meer omhoog?
Een spannende thriller met een verrassend eind.
Het boek is zeer goed geschreven met verschillende wendingen waardoor het totaal niet voorspelbaar is en spannend blijft tot het einde.
Bedankt Uitgeverij dat ik mee mocht doen met de blogtour!
Een spannende thriller met een verrassend eind.
Bedankt Uitgeverij dat ik mee mocht doen met de blogtour!