Een fijne feelgood en cosy kerstroman in een schattig dorpje gemaakt om Kerst in te vieren.
Mijn eerste kerstboek van het seizoen, Kerst in Applemore van Rachael Lucas.
Harry heeft een hotel in een Schots dorpje en is de dagen aan het aftellen dat het hotel sluit voor een grootste verbouwing. Last minute krijgen ze nog een boeking, de gasten blijken Social Media ster Ivy en haar vriend Ben te zijn. Het stel droom van een kerstbruiloft in het hotel. Zijn beste vriendin Polly, waar hij al heel lang verliefd op is, springt bij en helpt hem op dit last minute voor elkaar te krijgen.
Polly runt een boerderijwinkel in het dorpje en is stiekem ook al tijden verliefd op Harry.
Brengt de bruiloft Polly en Harry bij elkaar?
Bedankt Uitgeverij Zomer & Keuning dat ik het boek mocht lezen!
Brengt de bruiloft Polly en Harry bij elkaar?
Bedankt Uitgeverij Zomer & Keuning dat ik het boek mocht lezen!