Een indrukkend boek wat je niet snel neerlegt.

watmarleenleest 09 november 2025

Dimf is een jonge vrouw die probeert te herstellen van een relatie waar ze zowel fysiek als geestelijk werd mishandeld.

Ze schrijft zich onder de naam "Nimf' in op de online datingsite Secret dates waar ze Harm leert kennen.
Beide zijn niet op zoek naar een relatie, maar naar fysiek contact. Tijdens de eerste chat ontstaat er wederzijdse interesse en komen er al snel gevoelens bij kijken.

Waar Dimf met haar eigen trauma's en problemen worstelt, blijkt ook Harm zijn eigen demonen te hebben.
Overwint hun liefde, herkenning en aantrekkingskracht hun trauma's en weten ze samen een nieuw leven op te bouwen?

Een heel mooi en aangrijpend boek die je niet snel neerlegt, ondanks de zwaarte van het verhaal is het wel heel vlot geschreven waardoor je in het verhaal getrokken wordt.

De schrijfster is verpleegkundige bij de GGZ en heeft dit boek geschreven aan de hand van haar vakkennis en ervaringen van patiënten.

Bedankt Alida dat ik je boek mocht lezen!

Meer recensies van watmarleenleest