Weer een prachtig en warm verhaal waar de schrijfster je in mee neemt en je helemaal in Cliffehaven waant.

watmarleenleest 16 november 2025
Schuilen voor de storm is het 11e deel van de "Een veilige haven' serie van Ellie Dean, een hartverwarmende, historische roman.

1943, April werkt voor de Marine tijdens de oorlog. Tijdens een dansavond ontmoet ze de aantrekkelijke Amerikaanse soldaat Daniel en wordt op slag verliefd op hem. Wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is, blijkt Daniel niet de man die hij haar liet geloven te zijn en staat ze er alleen voor.

Ze wordt ontslagen en keert terug naar haar ouderlijk huis. Haar moeder laat duidelijk merken dat ze niet gewenst is en dient te vertrekken.

April besluit onderdak te zoeken in het pension van Peggy Reilly in Cliffehaven waar haar oom als stationschef werkt. Ze verteld niemand wie ze is en verteld een verhaal over een verloofde die in het buitenland vecht.
Ze wordt warm ontvangen en ze besluit dat ze open kaart wil spelen in de hoop een veilige haven te hebben.
Lukt het April om de steun en liefde te vinden en de juiste beslissingen te nemen voor haar ongeboren kindje?

Bedankt uitgeverij de Fontein dat ik dit boek mocht lezen!

Meer recensies van watmarleenleest