Een heerlijk boek over de liefde tussen 2 zussen en de natuur

watmarleenleest 08 juni 2025
Wanneer Franzi met haar geliefde Matteo een café opent gaat haar droom in vervulling.
Als ze ontdekt dat ze zwanger is twijfelt ze of ze haar ongeboren kind wel alles kan bieden en gelukkig kan maken.
Ze besluit om contact te zoeken met haar oudere zus Luna die ze sinds de scheiding van hun ouders bijna 30 jaar geleden niet meer heeft gezien of gesproken.
Ook haar zus heeft moeite met hoe het verleden is gelopen. Samen gaan ze op onderzoek uit diep in de bossen van hun jeugd.
Kunnen deze zussen het ware verhaal van hun familie ontrafelen en de weg naar elkaar en hun eigen geluk vinden?

Het boek neemt je mee in de rust en kracht die je kan vinden in de natuur. Het verhaal zelf vond ik ook erg rustgevend en heel liefdevol.

Mooi geschreven en een heerlijk boek om mee op een regenachtige dag zoals deze onder een dekentje en een kop thee mee op de bank te kruipen.

Het geluk van het bos het tweede deel van deze mindful romance serie van Patricia Koelle. Eerder verscheen het licht in de bomen.

Meer recensies van watmarleenleest