Een intense roman over een verslavende en foute liefde die haar leven voorgoed veranderd.

Wanneer de 22-jarige muzikante Kirsten de veel oudere Rudi ontmoet weet ze meteen dat ze deze man op afstand moet houden. De ontzettende aantrekkingskracht die ze voelt en de niet-aflatende aandacht die hij haar geeft zorgen er voor dat ze geobsedeerd door hem hem raakt. In elke gedachten die ze heeft komt Rudi naar voren en langzaam aan beheerst hij steeds meer haar leven. Haar vriend Berend probeert Kirsten en hun relatie te redden wat voor de nodige spanningen en problemen zorgt.
Weet Kirsten de kracht te vinden om de manipulatie en stalking van Rudi uit te komen en de controle over haar leven terug te krijgen?

Wat een geweldig goed geschreven verhaal wat je meesleurt en in een ruk wilt uitlezen.

Bedankt Irene dat ik je boek mocht lezen!

Meer recensies van watmarleenleest