Feelgood om je blue monday te vergeten

Wemmie 20 januari 2026
Voor de LS feelgoodclub mocht ik in het kader van Blue Monday het boek Denk jij ook weleens aan mij van Jill Mansell lezen. Van deze auteur had ik dan ook nog nooit iets gelezen.
Voor mij een boek dat mij uit mijn comfortzone haalde. Als die-hard thrillerfan wilde ik mijzelf uitdagen. De digitale bespreking met andere leesfanaten is een fijne toevoeging.
Het is natuurlijk een en al liefde in het verhaal, maar dat gaat allemaal niet zonder slag of stoot.
Nella heeft een groot aandeel in het boek en als ze een ongeval krijgt is de knappe Nick ter plekke om eerste hulp te verlenen.
Hij heeft de leiding over het vakantiepark Starbourne Prestige in de Cotswolds.
Toevallig de streek waar Nella door haar grootvader is opgevoed.
De verhaallijnen volgen elkaar in hoog tempo op en door het ontbreken van namen boven de hoofdstukken is het zaak om je hoofd er goed bij te houden.
Het boek zelf is een plaatje om te zien, het heeft zogenaamde sprayed edges.
Maar is het een verhaal wat mij wist te pakken?
Het is voor de liefhebbers van feelgood absoluut een musthave, zeker als de buitenkant ook nog eens heel mooi is. Fijn om tussendoor te lezen. Uitgeverij LS en Ilona wil ik dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van een leesexemplaar.
Dit boek krijgt van mij 3 sterren.

Meer recensies van Wemmie