Rauwe thriller
In de sensationele thriller Dertien, de internationale doorbraak van Steve Cavanagh, beslissen dertien juryleden over het lot van de veroordeelde Robert Solomon. Het beroemdste koppel uit Hollywood had de wereld aan hun voeten. Nu wordt Hollywoodster Robert Solomon veroordeeld voor het vermoorden van zijn prachtige vrouw. In het proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar tijdens het proces begint Eddie daaraan te twijfelen. Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaar een van de juryleden is?
Een spannende rauwe thriller met een personage die je niet direct in je armen sluit. Eddie Flynn worstelt met zijn verleden. Hij bijt zich vast in een zaak en dat is nu niet anders. Dit maakt om menselijk. Als lezer kijk je mee met de jury en met Eddie Flynn. Dit maakt dat de spanningsboog hoog blijft. De verschillende invalshoeken zorgen er ook voor dat je mee speurt.
Een nieuwe auteur ontdekken is altijd fijn en dat maakt mij als lezer altijd blij. Dertien is een fijne kennismaking met Eddie Flynn als seriepersonage.
Dertien krijgt van mij 4 sterren.
Dertien krijgt van mij 4 sterren.