Bijzonder, uniek verhaal

WilliamM 23 juli 2022
Oke, ik zit in een flow, dus dan maar alles achter elkaar lezen van Boomstra.
Als je van maffia achtige verhalen houdt, moet je deze lezen. Het verhaal heeft een hoog tempo en de spanning die eerst onderhuids voelbaar is, wordt steeds nadrukkelijker aanwezig. Het verhaal is heel filmisch geschreven, je ziet alles voor je ogen gebeuren.

Lotte is een 35-jarige vrouw die haar leven wijdt aan haar gezin en patiënten. Door een heftige gebeurtenis in haar privéleven besluit zij in te gaan op de laatste wens van haar ongeneeslijk zieke, gedetineerde patiënt Salvatore om zijn zoon Aldo op te sporen. Deze zoektocht leidt haar naar Arizona, maar verloopt alles behalve vlekkeloos. Ze wordt op allerlei manieren belemmerd door een aantal mannen die kennelijk niet willen dat ze in haar missie slaagt. Wanneer zelfs haar dochters hierdoor in gevaar komen, keert zij terug naar Nederland.

Op naar de volgende.

Meer recensies van WilliamM