Een absolute Kerst must-read
December komt steeds dichterbij dus de kerstverhalen dwarrelen als sneeuwvlokken om je heen.
Welk boek je zeker niet mag missen is 'Check-in voor Liefde' waarin Lindi Melse je opnieuw meeneemt naar het Friese dorp Moledoarp.
Lazen we vorig jaar in de novelle 'Lichtjes in de molen' over zus Wietske en haar moeizame relatie met Joppe, nu is Imke de hoofdpersoon in dit verhaal.
Met veel passie en plezier runt ze de plaatselijke B&B in Moledoarp.
Maar zonder boekingen komt het voortbestaan van de B&B onder druk te staan.
Blij is ze met de mysterieuze Silvert die voor 8 weken een kamer boekt. Maar al snel blijkt dat deze mysterieuze en aantrekkelijke man niet is wie hij zegt te zijn (namelijk Dave, een populaire zanger) en dat hij, zelfs tegen Imke, niet eerlijk kan zijn.
Als er inmiddels bij beide gevoelens ontstaan, lijken deze verstikt te worden door alle leugens en Dave's mysterie.
Lindi is één van mijn favoriete schrijfsters :-)
Steeds weet ze me weer te verrassen met fijne feelgoodverhalen, waarin een maatschappelijk thema subtiel en zonder zwaar te voelen, verweven is.
Ook nu weer.... 'Check-in voor liefde' leest alsof je zelf bent ingecheckt bij de B&B.
Van dichtbij lees je over de gedachtes en struggles van zowel Imke als Silvert.
Soms hilarisch, soms met verdriet of verlangen maar bovenal met onvoorwaardelijke liefde voor de mensen om hen heen.
Korte hoofdstukken (altijd fijn!), deels vertelt vanuit Imke en Dave, nemen je vanaf pagina 1 mee in het verhaal.
Een verhaal waarvan je hoopt dat alle problemen overwonnen worden, want juist door het verleden verdienen deze twee geluk.
Lindi weet, zoals in eerdere verhalen, ook nu weer alle emoties levensecht te beschrijven.
Je voelt daadwerkelijk alle pijn en onvermogen, maar ook hun aantrekkingskracht en verliefde gevoelens.
Met sneeuw, kerstversieringen en een georganiseerde 'dans blinddate' is dit boek bovendien ook een heerlijk Kerstverhaal, welke je zeker gelezen moet hebben!
Check jij in voor dit fijne Kerstboek?
Met veel passie en plezier runt ze de plaatselijke B&B in Moledoarp.
Maar zonder boekingen komt het voortbestaan van de B&B onder druk te staan.
Lindi is één van mijn favoriete schrijfsters :-)
Van dichtbij lees je over de gedachtes en struggles van zowel Imke als Silvert.
Check jij in voor dit fijne Kerstboek?