Een geweldige thriller vol vaart!
"Er gaat iets vreselijks gebeuren....
Ik voel het aan alles."
Vanaf de eerste bladzijde werd ik 'meegezogen' in het leven van Bo.
Een topmodel die alles lijkt te hebben waar ze vroeger van droomde.
Maar schijn bedriegtt...
Haar partner Nick gaat vreemd, de onderliggende concurrentiestrijd wordt steeds harder én welke rol speelt haar zus Joyce in haar leven?
Als er doden vallen, is Bo haar leven niet meer zeker en moet ze vechten met alles wat ze heeft.
Zelfs als dat betekent dat ze haar geheim prijs moet geven...
Wow, wat een thriller!
Korte hoofdstukken vanuit verschillende personages en flashbacks, alles gaat naadloos in elkaar over.
Wat een vaart, wat een verhaal!
Boersma tipt een maatschappelijk thema aan, wat niet alleen in de modellenwereld plaatsvindt.
Moeten voldoen aan het ideale plaatje en misbruik gebruiken als machtsmiddel zie je overal om je heen.
Je voelt de onderhuidse spanning, angst en het denigrerende gedrag van de mannelijke personages.
Naast Bo vond ik ook de ontwikkeling van politie-assistente Rachel interessant, die in haar werkomgeving moet opboksen tegen het haantjesgedrag van haar mannelijke collega's.
Doordat het verhaal vanuit diverse invalshoeken wordt beschreven, word je steeds op een zijspoor gezet.
Net als je denkt te weten hoe het verhaal afloopt en je wacht tot de dader wordt opgepakt, is daar die geweldige plottwist die de lezer met verbazing achterlaat.
"Modelmoord" is een hele fijne thriller, die de lezer (mij in ieder geval) achterlaat met een inkijk in de (schijn)wereld van glamour en glitter en daardoor indruk maakt.
Een verhaal wat via deze thriller terecht in de spotlights wordt gezet en nog wel even in mijn hoofd blijft hangen.
Naast de opvallende fluorescerende roze kleur kun je ook qua verhaal niet om deze thriller heen, alles klopt!
Chapeau Marelle!
Dit is wel één van mijn favorieten (en die anderen waren ook al zo goed!)
Ik voel het aan alles."
Vanaf de eerste bladzijde werd ik 'meegezogen' in het leven van Bo.
Een topmodel die alles lijkt te hebben waar ze vroeger van droomde.
Maar schijn bedriegtt...
Zelfs als dat betekent dat ze haar geheim prijs moet geven...
Wow, wat een thriller!
Wat een vaart, wat een verhaal!
Chapeau Marelle!
Dit is wel één van mijn favorieten (en die anderen waren ook al zo goed!)