Ware Feelgood

HELEMAAL FANTASTISCH ~ DENISE MEIJER

Daar is 'ie dan... deel 3 in de feelgoodserie 'Werkelijk waar' van @denisemeijer92

En "good" is 'ie zeker!

Eindelijk is daar die ontknoping.... gaat Liv samenwonen, hoe zit het nu met de bruiloft van Harm en Janine en komt haar droom (jurken ontwerpen en maken) uit?

En denk je nou (net als ik dacht)... mwah, LARP, fantasy en cosplay is dat wel iets voor mij? De serie is zooo leuk , dat dit helemaal niet storend is.

Het gaf het verhaal zelfs meerwaarde.
Buiten je comfortzone gaan, even uit de waan van de dag stappen of dromen van een ideale wereld waarin iedereen zichzelf mag zijn.
Natuurlijk past het ook perfect bij de passie van Liv, namelijk jurken, heel veel jurken maken!

Ook komen er ingewikkelde thema's aan bod die Liv maar lastig vindt, want loslaten, jaloezie en vertrouwen hebben is moeilijk.
En als het dan ook niet meer lukt om alle ballen in de lucht te houden, kan ze niet anders dan kiezen voor een toekomst waarin ze de beste versie van haarzelf wordt.

Al die ingewikkelde thema's zijn natuurlijk overgoten met een typisch "Denise sausje".
Luchtig, grappig, regelmatig hilarisch én volop feelgood!

Denise schrijft alsof je er zelf bij bent en door haar heerlijke schrijfstijl 'vlieg' je door het verhaal heen waarin naast Liv ook de hele vriendengroep van alles meemaakt (leuk!).

Je voelt haar liefde en enthousiasme voor de verhaallijn en setting die ze gekozen heeft en dat geeft het verhaal nog meer 'body'.

Meer recensies van Wilma de Korte