Heerlijke afsluiter van een fijne serie

YvetteV83 25 februari 2026
Dit is alweer het laatste deel van de ‘geheimen’ serie van Angelique.
En wat een heerlijk einde! Dit is mijn favoriete deel van de drie, omdat Livia op een punt in haar leven komt waarbij ze haar leven onder de loep neemt en gewoon snakt naar een andere omgeving. De reden waarom is voor veel mensen wellicht niet herkenbaar, maar het twijfelen aan de richting die je leven neemt waarschijnlijk wel.

Door een grote emotionele klap besluit Livia haar leven om te gooien en voor onbepaalde tijd naar Oostenrijk te gaan. Ze moet weer balans krijgen in haar leven en dat lukt niet als ze in Nederland blijft.
Ze huurt een ‘vintage’ huisje op een idyllische plek. Daar komt ze tot rust en krijgt ze haar leven langzaam weer op de rit. Ze ontmoet bijzondere mensen en bouwt al snel fijne vriendschappen op.
Als ze onverwachts terug naar Nederland moet, valt bij terugkeer in Oostenrijk alles op zijn plek en weet ze welke richting ze op moet. Ze rond alles af in Oostenrijk en start haar leven in Nederland met wel een hele leuke man. Maar dat ene geheim haalt haar langzaam in en maakt alles een stuk lastiger.

Dit boek is een mooie afronding van de serie. We leerden Livia al in het eerste deel kennen en ook in deel twee had ze een kleine, maar wel belangrijke rol. Ik hoopte al meer over haar te lezen.
Je leert haar echt goed kennen. En ze is zo herkenbaar als persoon.
Je voelt je gewoon verbonden met haar. Angelique weet het rouwproces heel mooi neer te zetten. Je wordt meegevoerd in Livia haar emotionele achtbaan, maar langzaam kruip je er samen met haar uit. Bij elke stap die ze vooruit zet voel je haar lichter worden.
Het einde voelt als een warm bad. Warm en fuzzy.
Het perfecte einde van deze heerlijke serie.
Lieve Angelique, dankjewel dat ik mee mocht doen met deze blogtour!

Meer recensies van YvetteV83