Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Alfabet lezen 2021

op 11 december 2021 door

Begin van dit jaar begon ik vol goede moed met het alfabet op titel lezen. Ik had al zeer snel de A, B en D afgestreept. Eigenlijk wilde ik de letters op volgorde lezen en kunnen afstrepen maar dat idee heb ik toch al snel laten varen toen ik een boek las welke ik voor de W kon afstrepen. 

Maar na die eerste paar boeken vergat ik mijn gelezen boeken op mijn daarvoor aangemaakte 'Lezen van A tot en met Z in 2021' boekenplank te zetten. Ik vergeet na het voltooien van een boek ze ook regelmatig op mijn 'Gelezen in 2021' boekenplank te zetten dus ja dat ik dan de A tot en met Z boekenplank ging vergeten zat wel in de lucht.

In mijn xls-sheet waarin ik mijn gelezen boeken ook bijhoud noteerde ik af en toe wel de letter maar ook daar kwam de klad erin. Daarom ben ik er van de week maar eens voor gaan zitten en met enige creativitieit kan ik op dit moment 25 letters afstrepen.

De letter die ik nog moet is de Q, zoeken in mijn e-books in calibre leverde niet heel veel op, ja de serie over quilts van Jennifer Chiaverini, maar dat zijn best flinke boeken en eigenlijk zocht ik een dunnetje. Wat ik ook tegenkwam in mijn verzameling was 'Quillerz 2009-2010' een verhalen bundel met quillers. Maar ja een bundel, eigenlijk was ik meer op zoek naar een kort verhaal of novelle. Dus ben ik naar de bron waar ik de bundel 'Quillers 2009-2010' van had gedownload gegaan en daar kwam ik alle tot nu toe gepubliceerde Quillers tegen. De VrouwenQuiller is een "Quick VrouwenThriller", een spannend verhaal in maximaal 4000 woorden dat geschikt is voor de doelgroep van Vrouwenthrillers.nl. Een VrouwenQuiller mag gebaseerd zijn op een nieuwsartikel of een nieuwsfoto. De keuze van dat bericht of die foto is aan de auteur. Maar het mag ook gewoon een spannend verhaal zijn, eventueel gebaseerd op een thema. Als het verhaal maar onder de categorie vrouwenthriller valt. 

De laatst toegevoegde Quiller had als titel 'De marktplaatsdeal' geschreven door Marianne Overbeeke en omdat ik net een mooie verkoop via Marktplaats had gedaan besloot ik dat korte verhaal te downloaden zodat ik het kan lezen. Het heeft geen ISBN nummer dus op Hebban zetten gaat helaas niet, dus mijn boekenplank zal op 25 blijven steken. Maar het Alfabet lezen in 2021 kan ik hiermee toch succesvol afvinken!

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpg

Wat las ik allemaal:

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpg

Voor 2022 denk ik dat ik het alfabet lezen wil proberen op achternaam auteur en dan moet ik zoveel mogelijk van mijn niet gelezen boeken daarvoor gebruiken, volgens mij kom ik dan een heel eind!



Reacties op: Alfabet lezen 2021

Meer informatie

Lijsten