Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Alfabet lezen 2022

op 14 maart 2023 door

Waarom dit blog zo lang op zich heeft laten wachten? Geen idee want ik kan er heel kort over zijn, het alfabet lezen in 2022 is een flop geworden.

In 2021 lukte het me prima, alle letters wist ik af te vinken en mijn boekenplankje ‘Lezen van A tot en met Z in 2021’ is dan ook mooi vol.

Voor 2022 daagde ik mijzelf uit om het alfabet te lezen op achternaam auteur en daarbij moest ik dan zoveel mogelijk van mijn niet gelezen fysieke boeken voor gebruiken. Ik had mijn ongelezen boeken bekeken, dat zijn er veel te veel, ik had een mooie spreadsheet gemaakt van al deze ongelezen boeken die mij snel kon helpen een volgend boek te kiezen, zodat ik niet per ongeluk twee keer dezelfde letter zou lezen. En natuurlijk maakte ik een mooie boekenplank aan op Hebban.

Als je denkt las ik dan zo weinig fysieke boeken? Dan is het antwoord daarop nee. Maar waar kwamen die fysieke boeken dan wel vandaan? Ik kreeg ze: ik deed mee aan een aantal Hebban leesclubs, ik las mee in de World of Romance boekenlounge en ik kreeg een paar boeken in ruil voor een recensie. In elk geval stonden ze niet (soms al jaren) te wachten in mijn kast!

Ik ga dus een beetje lief voor mezelf zijn en ga deze, nieuwe, fysieke boeken ook mee laten tellen. Heb ik het alfabet dan wel gehaald? Je ziet het hieronder.

Wat doe ik in 2023 naast het nog voller proppen van mijn fysieke boekenkast? Ik hoop eigenlijk toch iets meer fysieke boeken lezen die er al jaren in staan. Maar ook dit keer laat ik de boeken die nieuw mijn fysieke binnenkast binnen komen ook meetellen, hopelijk gaat het me in 2023 beter af als in 2022. Aan het einde van het jaar zullen we het weer zien!

(Dit blog antidateer ik eind van de maand zodat het voor mijn eerste blog van 2023 komt te staan in mijn overzicht)



Reacties op: Alfabet lezen 2022

Meer informatie

Lijsten