Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Fabulous feelgood #LUEK café

op 01 september 2020 door

Voor het vierde jaar op rij organiseren we de #leesuiteigenkast maand, kortweg #LUEK. Net als andere jaren hebben we alle ongelezen boeken weer een plaatsje gegeven in het café. Het was een heel gesjouw om al die honderden boeken in het café te krijgen, maar het is weer gelukt!

Gelukkig is er tussen de stapels boeken nog genoeg ruimte voor leesplekjes om van al die boeken te gaan genieten. En natuurlijk ook voor onze stamtafel, waar we gezellig kunnen praten over de boeken waar we in bezig zijn en kunnen delen welke ongelezen boeken uit onze kasten deze maand eindelijk afgevinkt gaan worden. Als vanouds is het #LUEK café open voor alle genres voor een lekkere gevarieerde leesmaand. Misschien vind je nog wel een boek in je kast dat je ook voor de Reading Challenge van deze maand kunt gebruiken: Lees een boek met een van de volgende elementen in de titel: water, aarde, vuur of lucht. 

We vinden het leuk als jullie je LUEK-boeken delen op de social media met #leesuiteigenkast of #LUEK.

7bd31b24bbfbaa1365de3a8546ab3014.png



Reacties op: Fabulous feelgood #LUEK café

Meer informatie