Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood Friday met Anneke Kleine Staarman

op 23 maart 2018 door

Op Feelgood Friday geven we graag het woord aan de vrienden van de Feelgood Club. Vandaag is het de beurt aan Anneke Kleine Staarman. Anneke heeft haar debuutroman De herkansing in eigen beheer uitgegeven en schaarde zich hiermee onder de zogenaamde selfpubbers. Hierover sprak ze al eerder in een interview met Nathalie. Op zaterdag 7 april organiseert zij in de bibliotheek in Rotterdam het boekenevent Get inspired by books.

 

- door Vriend van de Feelgood Club Anneke Kleine Staarman

fd80eefca1ae97ba29727ab83386947d.jpgGet inspired by books!

48771bd4da9c95cbf14d384a4fdf6172.pngBen jij ook zo gek op lezen en schrijven? Kom dan naar hét boekenevent van Nederland: Get inspired by books.

Ik ben er super trots op dat ik samen met redacteur en boekblogger Heleen Engwerda dit boekenevent organiseer. Een bijeenkomst waar lezers, schrijvers, uitgevers, schrijfcoaches, drukkers, (boek)vormgevers en redacteuren samenkomen. Op zaterdagmiddag 7 april van 12.30 tot 18.00 in de Bibliotheek Rotterdam is het zover.

Tijdens dit event geven wij schrijvers, bloggers, uitgevers en andere boekliefhebbers een platform. We brengen ze met elkaar in contact en belichten het hele proces van het schrijven van een boek tot het daadwerkelijk uitgeven en promoten daarvan. De kernwaarden van de dag zijn inspiratie en netwerken. Alle presentaties zijn persoonlijk, gevuld met eigen verhalen, valkuilen, fouten en wijze lessen.

En we hebben een prachtige line-up, al zeg ik het zelf. Want naast onze eigen presentaties, komen Olga Hoekstra (schrijfster en eigenaar van Tinteling Romance), Maria Genova (journaliste en schrijfster), Lydia van Houten (schrijfster en vormgeefster), Jen Minkman (schrijfster, uitgeefster Dutch Venture Publishing en gespecialiseerd in (internationale) promotie), Wendy Brokers (schrijfster) Caroline Kuiper en Moon Kager van het boekenblog ‘Mustreads or Not’ aan het woord.

Inspiratie is de sleutel tot creativiteit en een van de fundamenten van dit event. Op persoonlijke wijze vertellen onze sprekers hun verhalen, valkuilen, fouten en wijze lessen en proberen je antwoord te geven op vragen waar je als (beginnende) schrijver misschien tegenaan loopt: Waar haal je inspiratie vandaan om een boek te schrijven? Hoe bedenk je een titel? Aan welke eisen moet een cover voldoen? Geef je het boek zelf uit of kies je voor publicatie via een uitgever? En dan? Is je boek dan klaar? En wat vinden de lezers belangrijk? Waar letten bloggers op als ze een boek recenseren?

Naast al deze presentaties is er tijdens de middag ook een (boeken)markt en krijg je natuurlijk volop de kans om je netwerk uit te breiden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar en ik zou het geweldig vinden om jullie op dit mooie event te ontmoeten. Ben je geïnteresseerd, kijk dan hier voor meer informatie.

Zie ik jullie de 7e?

 



Reacties op: Feelgood Friday met Anneke Kleine Staarman

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Anneke Kleine Staarman

Anneke Kleine Staarman

Anneke Kleine Staarman werd geboren in Geldrop en verhuisde op 17-jarige leeftij...

Olga Hoekstra

Olga Hoekstra

Ik schrijf verhalen. Je kunt ze lezen. Of kopen. In de vorm van een boek. Met ee...

Maria Genova

Maria Genova

Maria Genova werd geboren op 12 januari 1973 in Bulgarije en groeide op in Plovd...

Jen Minkman

Jen Minkman

Jen Minkman werd geboren in Alphen aan den Rijn, en verhuisde op 19-jarige leeft...

Lydia van Houten

Lydia van Houten

Lydia Albadoro (1972) debuteerde in 2015 met de thriller Doodstil, onder pseudon...

Wendy Brokers

Wendy Brokers

Moeder van vijf, auteur en verpleegkundige Neonatologie Geboortezorg (lange tijd...