Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood kerstverhaal van Dani van Doorn

op 26 december 2018 door

Ook op deze Tweede Kerstdag blijven we jullie verwennen. Jullie hebben al kunnen genieten van een prachtig kerstvervolgverhaal, een kort verhaal van Jaimie Pisonier, een complete kerstbundel van Jeske Meinema en op Eerste Kerstdag een heerlijk kerstverhaal van Tamara Haagmans. En, alleen vandaag, kan je een fijn feelgoodverhaal gratis downloaden via deze link op Hebban.nl. En natuurlijk de winacties van gisteren en vandaag! Maar dan zijn we er nog niet. Want speciaal voor de Feelgood Club schreef Dani van Doorn  De Bovenste Beste! Happy X-MAS reading!

ba8e4a861c8552d6921ecd473536623a.png

Over Dani van Doorn

e64807693dce3e8cf968d974acbd0075.pngDani van Doorn schrijft feelgood verhalen in verschillende genres: familie- en liefdesromans, chicklits, historische romans en kinderboeken.  Dit jaar verschenen er drie romans van haar en dat staat voor volgend jaar ook weer gepland. En een kinderboek, niet te vergeten! Schrijven is voor haar werk en hobby tegelijk en daarnaast wandelt ze graag in het bos met een 'leen'hond of bezoekt ze samen met haar man kunsttentoonstellingen, musea en oude stadjes. Dit kerstverhaal is een prequel op de historische streekroman Anna's twijfels.

129c6b19ab447794ecf486c4eb843343.png

De bovenste beste!

door Dani van Doorn

Terwijl ik door de volksbuurt van Kralingen liep, passeerde ik een groep opgeschoten jongens die rondhingen voor een tabakszaakje.

‘Juffrouw, mag ik je hoed eens lenen, dan ken ik erin gaan varen op de singel,’ riep er eentje. Zijn makkers barstten in luid gelach uit.

Inwendig grinnikte ik mee, want mijn nieuwe hoed was inderdaad een groot exemplaar met een extra brede rand. Ik bleef staan en wenkte de slungelige knaap naar me toe. ‘Janus Visser, ik ben toevallig op weg naar je moeder, ga je even mee als mijn beschermer?’

Dat was een uitnodiging waar een straatschoffie van vijftien geen weerstand aan kon bieden en hij liep met opgeheven hoofd voor me uit, een denkbeeldige sabel in de hand. ‘Ruim baan voor de konegin!’ Een stoet van joelende kinderen volgde ons.

Lees hier het volledige kerstverhaal van Dani van Doorn

Heb je de andere kerstverhalen gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

 



Reacties op: Feelgood kerstverhaal van Dani van Doorn

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Dani van Doorn

Dani van Doorn

Auteur van het romantische genre en kinderboeken. Schrijft voor Van Driel Publi...