Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugkoppeling gevraagde tips Lizzie

op 24 juni 2020 door

Lieve volgers van Fabulous Feelgood, op 08 april kwam de oproep om mij een tip te geven van het ultieme feelgood boek dat jullie vonden dat ik moest gelezen hebben. Er kwamen heel wat leuke tips binnen. Door een nieuwe job, een aantal moetjes en jury boeken heb ik nog geen tip kunnen lezen, maar dit wil niet zeggen dat ik er niets mee ga doen. Ik heb deze zomer drie weken vakantie en dan staan de tips op mijn planning. 

- door Lizzie -

Er zaten superleuke tips bij en ik zou ze allemaal ooit willen lezen, maar wegens tijdsgebrek en mijn voornemen om geen nieuwe boeken meer te kopen dit jaar (onmiddellijk een nieuwtje dat ik via deze weg deel :) ), ben ik door de titels gaan neuzen. Ik heb er een lijstje van gemaakt en ben in mijn (virtuele) boekenkast gaan kijken welke titels ik eigenlijk staan had. Een ideale gelegenheid leek het mij ook om eindelijk wat ongelezen boeken uit eigen kast te lezen. 

De volgende getipte titels stonden nog in mijn kast en die wil ik dan ook deze zomer gaan lezen: 

34c0925ed81a4550692c1d67fa695d3b.png

Sorry dat het zolang duurde, maar tijd door mijn nieuwe job, is toch een puntje geworden. Ik ben er al meer ingekomen en een goed gekleurde agenda, zorgt er toch voor dat ik wat meer leestijd krijg. 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de reacties en de vele tips. Ze staan allemaal mooi in een document opgelijst zodat ik er altijd op kan terugvallen.

Als er iemand er een boek tussen ziet staan, waarvan zij zegt, deze wil ik ook nog lezen, sta ik zeker open om er een leuke buddyread aan te koppelen. Laat het mij hieronder het artikel gerust weten :).



Reacties op: Terugkoppeling gevraagde tips Lizzie

Meer informatie

Gerelateerd