Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Fabulous Feelgood September LUEK café

op 01 september 2022 door

LEUK het is weer LUEK maand. September is de maand van lees uit eigen kast. We hebben ze allemaal thuis, boekenkasten vol met boeken die schreeuwen om gelezen te worden, maar vaak over het hoofd worden gezien door nieuwe binnenkomers. Maar deze maand niet, dan mogen eindelijk alle boeken uit de kast.

1636fa517533c31bcf62796dc2cc5fdb.jpg

Wij van Fabulous Feelgood hebben het goede voorbeeld al gegeven met een blog met onze voornemens. Wat zijn jullie plannen? Welke titels trekken jullie uit de kast?

Neem je boeken mee naar ons gezellig Fabulous Feelgood September LUEK café. We hebben overal boekenkasten neergezet, zodat je niet hoeft te sjouwen met al die boeken die je wilt lezen. Je zet ze gewoon op een plank en zoekt een fijne plek om te zitten en te lezen. Buiten staan luie stoelen en hangen van de lees-ei-stoelen. Binnen hebben we heerlijk wegzakbanken geplaatst met lampjes erbij, want het wordt 's avonds alweer eerder donker.

Natuurlijk staat de Feelgoodmelange weer klaar, net als koffie en LUEK gebak. Alles is gratis, dus neem het ervan.

Laat je ons weten hoe het gaat met lezen deze maand? 



Reacties op: Het Fabulous Feelgood September LUEK café

Meer informatie