Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Amarins - Een zomer vol verrassingen

op 09 juli 2023 door

Het is al weer zondag en dus weer tijd voor de leestip. De zomerse temperaturen van dit weekend vragen om een zomerse tip toch?

- door Amarins -

68c1f7eb911a7b9ad9b6f19e112b9e13.png

Mijn leestip van deze week is ... Een zomer vol verrassingen van Tessa Bailey

Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Ze is ook een klein beetje losgeslagen. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper in de gevangenis belandt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen. Daar ontmoet ze al snel de stugge Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het nog geen week in Westport vol kan houden. Maar Piper is vastberaden om haar stiefvader en de knappe Brendan, die haar hart steeds verder verovert, het tegendeel te bewijzen.

Leeservaring tot nu toe

Met een leesclubje op Instagram ben ik afgelopen week begonnen met lezen van Een zomer vol verrassingen. Dit boek stond al een tijdje te wachten in mijn boekenkast, maar lezen bleef er steeds bij! Nu dus opgepakt en ik snap niet dat hij zo lang in de kast heeft kunnen staan. Ik ben halverwege het verhaal en het is genieten vanaf de eerste pagina.

Het verhaal begint meteen heel erg leuk, het leest vlot en de vaart zit er goed in. We maken kennis met Piper en haar zusje Hannah. Na de eerste pagina's ergerde ik me rot aan Piper. Wat een arrogante luie vrouw. Gelukkig vindt haar stiefvader dat ook en stuurt hij haar naar Westport om de kroeg van haar overleden vader te runnen. Wanneer ze in Westport aankomt gaat alles niet over rozen en wordt ze flink op zichzelf teruggeworpen. Ondanks dat ze totaal niet weet hoe ze dingen aan moet pakken probeert ze het toch en komt ze er langzaam achter dat ze eigenlijk wel heel erg lui en verwend was. Ze verandert gaandeweg en wordt al gauw een leuke en behulpzame meid die van aanpakken weet. Ze maakt kennis met Westportbewoner Brendan. Brendan is een getrouwde man en is niet van plan haar al te dichtbij te laten komen en haar de werkelijkheid over zijn liefdesleven te vertellen. 

Het verhaal speelt zich af in Westport: een klein stadje, een prachtige locatie voor dit verhaal. Het is net of je zelf in Westport bent en je heerlijk in de kroeg of aan het strand zit. Bailey heeft een beeldende schrijfstijl die heerlijk is bij dit verhaal. Het verhaal kent ook leuke humor en een steamy scène ontbreekt eveneens niet.

Hoe het verder gaat lopen zal ik komende week ontdekken! Het einde kan ik raden, maar ik ben heel nieuwsgierig naar de weg naar het einde van het verhaal. 

Heb jij al eens iets van Tessa Bailey gelezen? 



Reacties op: Leestip van Amarins - Een zomer vol verrassingen

Meer informatie

Gerelateerd

Over