Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lezersestafettetip: Sanne tipt Kitty

op 28 februari 2020 door

In januari tipte Esther in de tiende lezersestafettetip Een Noorse winternacht van Karen Swan aan Sanne. Vandaag is het de beurt aan Sanne om te vertellen wat zij van deze tip vond en het stokje op haar beurt door te geven aan Kitty.

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Over Een Noorse winternacht

De verliefde influencers Bo en Zac besluiten de kerstdagen in Noorwegen door te brengen. Hun miljoenen volgers kunnen meegenieten van hun romantische avontuur, maar omgeven door de Noorse bergen en bevroren watervallen ontdekt Bo dat haar hart ergens anders ligt… Drama, mysterie en hoop, maar ook het echte knusse wintergevoel: je vindt het allemaal bij Karen Swan.

Hoe was de tip?

Ik had vlak hiervoor Winter in Schotland van Sarah Morgan uitgelezen en door de titel verwachtte ik iets soortgelijks. Inderdaad; sneeuw, bergen, kerstsfeer en ook in dit boek kun je lekker wegdromen. Maar Een Noorse winternacht is echter niet alleen feelgood, het is ook lekker spannend! Dit had ik niet verwacht, maar ik vond het  een erg leuke combi. En tijdens de thriller tiendaagse past die mooi in in het rijtje spannende feelgood!  

Bedankt voor de tip, Esther!

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Mijn tip voor Kitty

Ik twijfelde voor Kitty tussen twee boeken  De sterrengever van Jojo Moyes of een boek van Jenny ColganDe Sterrengever staat al op haar ‘wil ik lezen lijst’ zag ik, dus dat komt vast goed. Jenny Colgan heb ik nog niet zo heel lang geleden ontdekt en ik vind dat ze heerlijke feelgood boeken schrijft. Mijn tip voor jou, Kitty,  is daarom: Café Zon en Zee, het eerste deel van de Flora McKenzie-serie. 

Over Café Zon en Zee

Café Zon & Zee van Jenny Colgan is een heerlijk vertelde, geestige roman met een flinke dosis romantiek en eilandgevoel. Als je houdt van Jill Mansell of Sarah Jio is dit een boek voor jou. Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het kleine Schotse eiland waar ze is opgegroeid te verruilen voor de anonimiteit van de grote stad. Maar als ze voor haar werk ineens terug moet naar huis, staat ze weer oog in oog met haar luidruchtige familie, en met haar verleden. Met behulp van een kookschrift van haar overleden moeder ontdekt Flora haar liefde voor koken en ze opent een pop-uprestaurant in een stoffig roze pandje aan de haven. Nu alleen nog bedenken waar haar toekomst eigenlijk ligt…

Veel leesplezier Kitty! Ik hoop dat je er net zoveel van zult genieten als ik dat heb gedaan.

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de lezersestafette? Kijk dan hier wat je daarvoor moet doen. We kunnen nog veel meer deelnemers gebruiken, dus meld je snel aan om een mooie feelgood tip te ontvangen en er op jouw beurt een te geven!

Als jullie een boek aan Kitty mochten tippen, welk boek zouden jullie haar aanraden?



Reacties op: Lezersestafettetip: Sanne tipt Kitty

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Karen Swan

Karen Swan

Karen Swan begon als modejournalist maar gaf haar baan op om een langgekoesterde...

Jenny Colgan

Jenny Colgan

De Engelse bestsellerauteur Jenny Colgan is geboren in Schotland en heeft i...