Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Liefde in de lucht: deel 4 en deel 5

op 24 september 2019 door

Eind september, tijd voor een nieuw deel van het feuilleton Liefde in lucht . In deel 4 ging Hannah op reis naar Reykjavik. Marieke en Janneke lazen dat deel en delen vandaag hun mening. In deel 5 gaat Hannah naar Barcelona en daar kijken we vast naar vooruit.

Korte samenvatting Liefde in de lucht

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmakerLiefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Na een tijdlang als serveerster te hebben gewerkt, heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, namelijk stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 4: Stewardess Hannah in Rejkjavik

Hannah en haar twee collega’s staan al klaar voor de vlucht naar Reykjavik wanneer het pilotenduo komt aanlopen. De piloot, Reinier, is volgens de andere stewardessen een ontzettende gluiperd. En de copiloot… die herkent ze! Hannah heeft Tim pas één keer eerder gezien, maar toen maakte hij een onuitwisbare indruk op haar. 
Is er een kans om dichter bij hem te komen, als hij zo’n vast duo vormt met piloot Reinier? Ze betwijfelt het, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. 

Janneke:
Hannah in Reykjavik, leuk! Ik was erg benieuwd naar dit deel en wat Hannah nu weer mee zou gaan maken en ik moet zeggen dat ik dit het leukste deel tot nu toe vind. Van echte liefde voor Hannah kunnen we (nog) niet spreken, maar ze heeft wel een leuke trip gehad ondanks haar deels foute collega’s. Ben erg benieuwd hoe dit verder gaat, want hij laat haar wel met een raar afscheid achter. 

Marieke:
Ik was ook erg gecharmeerd van dit deel. Het speelde zich weer grotendeels af in het vliegtuig, met gewone passagiers, maar de collega's Justine en Vernonique zijn inderdaad echt lekker fout. En dan de piloten, gladde Reinier en lekkere Tim. een prima combinatie volgens mij. Wat ik ook erg leuk vond was het feit dat Hannah tijd had om wat leuks te doen in Reykjavik en dan kiest voor walvisspotten. Echt een droombestemming. Jammer dat het er zo koud is. Ik ben met je eens dat het afscheid na de retourvlucht wat vreemd was, daar komt de schrijfster vast nog wel op terug. Ik ben benieuwd.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 5: Stewardess Hannah in Barcelona

Hannah verheugt zich op haar vlucht naar Barcelona, ze kijkt er enorm naar uit om een paar uurtjes in de prachtige stad door te brengen. Maar haar voorpret is van korte duur, want er zit zo weinig tijd tussen haar heen- en terugvlucht dat ze het vliegveld niet kan verlaten. Gelukkig vliegt ze samen met Miranda, haar mentor, die eindelijk haar strenge masker afdoet. En welke twee verrassingen hebben haar beste vriendinnen Myrthe en Cindy voor Hannah in petto? 

Janneke:
Op naar Barcelona in de volgende deel! Ben benieuwd hoe het verder gaat met Hannah, maar ook met haar vriendinnen die er volgens mij in voor gaan komen. 

Marieke:
Barcelona, daar ben ik ook een keer geweest. Wat een geweldige stad, maar Hannah zal er niet veel van zien. Maar zo te zien zorgen haar vriendinnen weer voor afleiding? Ik ben benieuwd. Het nieuwe deel is vandaag weer beschikbaar, misschien duik ik vanavond gelijk in Hannah haar nieuwe avontuur.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Conclusie:
We zijn het met elkaar eens, dit was een hele fijne aflevering. Janneke vult nog aan: Ik vond het fijn dat we Hannah in deze aflevering wat beter leerden kennen, ook over haar verleden. Ik vond Hannah tot nu toe wat oppervlakkig, dus was het leuk om haar wat beter te leren kennen. Marieke is het daar mee eens: Ik kan daar alleen maar bij aansluiten. Ik hoop ook dat er nu ook wat romantiek gaat komen, want dat gun ik haar wel.

Hebben jullie gezien dat je op FB kan stemmen voor een volgende bestemming: Praag of Zurich, welke heeft jouw voorkeur? (Stemmen kan tm 28/9)

Reykjavik was voor Hannah een droombestemming. Heb jij ook een droombestemming waar je nog wel een keer naar toe wilt gaan?



Reacties op: Liefde in de lucht: deel 4 en deel 5

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Petra Kruijt

Petra Kruijt

Hoi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Petra Kruijt en mijn leven bestaat voor e...