Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze luisterboektip van mei!

op 30 mei 2019 door

Luisterboeken; wij zijn er gek op! We lezen niet alleen, maar luisteren ook elke maand mooie boeken. Daarom geven we je graag elke maand onze ultieme luisterboektip! Ook in mei hebben we de tips voor je verzameld en vandaag delen we ze met je. 

Door Janneke

a1a9cc15e74ee562fa093e2673852ded.png

Helma

5e80bae7d467d5d92cb332ee0615113a.pngAls je zin hebt in iets vrolijks dan zijn de boeken van Sylvia Witteman echt een aanrader. Als ik haar boeken opzet zit ik gegarandeerd met een grote glimlach op mijn gezicht in de auto. Ik moet altijd zo lachen om haar zelfspot en haar beschouwingen op de wereld om haar heen. De stem van Miryanna van Reeden is top.

Ik luisterde deze maand naar Thuis mag ik niet meer zeuren en We zijn hier niet in China. Een aantal van de columns die daar instaan had ik al gelezen, maar ze blijven leuk, ook als je ze voor de tweede keer leest of hoort in dit geval.

Marieke

8eb12313632881366eab92fe323c6834.png

Deze maand luisterde ik naar De tweeling van Summerbourne van Emma Rous Severine gaat daarin op zoek naar het verleden. Ze heeft een oudere broer Edwin en een tweeling broer Danny, maar er is iets vreemds met hun geboorte. Op die dag viel hun moeder van een klif en overleed. Severine vind een foto waar hun moeder op staat met 1 baby. Het is het begin van een mysterie, waarbij er steeds meer wordt onthuld, maar waardoor er ook een groot gevaar ontstaat.

Het is goed voorgelezen, een prettige stem die goed bij het verhaal past. Het verhaal is als luisterboek ook heel goed te volgen. Dat de ontknoping niet helemaal realistisch is neem je op de koop toe, want het is verder een heel fijn verhaal.

Sanne

ed5643cc8010e79a5ca0b2c05a84299c.png

Ik luisterde deze maand een aantal boeken die ik allemaal wel kan aanraden. Maar het luisterboek dat mij het meest aangreep en die ik jullie als tip wil geven om te luisteren is Als morgen niet bestaat van Jennifer L. Armentrout. Een boek dat ik 4,5e ster gaf.
Door een ernstig auto-ongeluk komen drie tieners uit een vriendenclub om het leven. Een van hen overleeft, maar blijft achter met een enorm schuldgevoel. Na het ongeluk is Lena niet alleen haar vrienden kwijt, maar ook haar zelfvertrouwen. Haar basis en de door haar uitgestippelde toekomst, waar haar vrienden deel van uitmaakten, is verdwenen. Een erg heftige situatie voor een tiener en door Armentrout zo goed beschreven dat het geen enkele moeite kost om je in het verhaal van Lena in te leven en je tot tranen te laten roeren. 

Janneke 

bac07dbc8688d3b6d2ed53eca58aff32.png

Ik luisterde deze maand eigenlijk maar één boek. Vanwege mijn nieuwe baan heb ik veel minder reistijd. Dat is wel fijn natuurlijk maar dat betekent ook minder leestijd. Gelukkig zijn er nog wel wat luistermomenten en daarom kan ik jullie de tip geven deze maand: De Royals – Gevaar van Erin Watt. Boek vijf uit de Royals-serie al weer en hoewel ik dit niet het beste boek vond, is hij wel fijn om te luisteren. De voorleesstemmen zijn prettig om naar te luisteren en het verhaal boeit. Een heerlijke serie om te luisteren!

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

Heb jij nog een luisterboektip voor ons? Deel hem als reactie! Wij zijn benieuwd!



Reacties op: Onze luisterboektip van mei!

Meer informatie

Gerelateerd