Oproep #6 voor de vrienden van Feelgood over.. Boeken en erotiek

op 01 juni 2018 door

Het is juni, we laten de MeiMannenMaand achter ons, maar toch niet helemaal. Juni krijgt namelijk het thema STEAMY! In de eerste zomermaand lopen de temperaturen op naar HOT HOT HOT en daar passen we onze artikelen natuurlijk op aan! 

Natuurlijk wordt juni niet alleen maar gevuld met hete artikelen en wisselen we af met andere artikelen en leuke boeken. Dus ook voor de lieve lezeressen die niet zo van het erotische feelgoodgenre houden hebben we in juni nog genoeg te lezen! 

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

Met steamy bedoelen we natuurlijk de New Adults, de erotische roman en boeken met spannende scenes. Verhalen over mensen met alledaagse problemen zoals werk en relaties, maar die ook de hartstocht weten te vinden wat vaak uitmondt in hoofdstukken die rode oortjes kunnen veroorzaken bij de lezer.

Bereid je voor op buddy's met spannende verhalen, interviews met Nederlandse auteurs en andere artikelen die perfect bij het thema passen! En natuurlijk willen we ook jullie mening lezen! 

Wat vind jij van erotiek in boeken? Voegen erotische scenes wat toe aan een verhaal, of mag het ook wel zonder? Mag alles bij naam worden genoemd, of liever met gedekte termen? Wat vind jij van het relatief nieuwe genre New Adult, waarbij een goed verhaal wordt gecombineerd met steamy scenes? En voor de liefhebbers, welke erotische roman wakkerde jouw liefde aan? 

Stuur je stukje in voor 25 juni 2018 naar welovefeelgood@gmail.com. Wil je liever niet met naam (en foto) worden genoemd? Snappen we! Geef het even aan in je mailtje en dan houden we daar uiteraard rekening mee! Reacties op: Oproep #6 voor de vrienden van Feelgood over.. Boeken en erotiek

Meer informatie