Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Renate las Opgevolgd (deel 3 van de 'Aura' serie)

op 25 augustus 2022 door

Toen Renate een oproepje zag op Instagram voor de blogbom van de 'Aura'-serie van Lisanne Stam was ze gelijk enthousiast. En dat enthousiasme bleef nog steeds na het lezen van het tweede deel, Volgzaam, dat net als het eerste deel, Volg me maar, eindigde met een cliffhanger. Dus niet zo gek dat ze stond te popelen om direct door te gaan met het laatste deel: Opgevolgd.

- door Renate -

66ec11008595348544bf4a67d906464a.png

Over Opgevolgd

Aura vindt keuzes maken het lastigste wat er is. Als plotseling een van haar beste vriendinnen overlijdt, begint ze aan alles te twijfelen. Is haar baan als influencer wel echt wat ze wil? En hoe moet het nou met de liefde? Opgevolgd is het derde en afsluitende deel van de 'Aura'-serie van Lisanne Stam. Een prachtige afsluiter van deze hilarische feelgoodserie!

Mijn mening

Dit deel is echt totaal anders dan de eerdere delen. Waar het eerder vooral grappig is met een vleugje diepgang, gaat Opgevolgd echt heel diep en is het een veel heftiger verhaal dan de eerdere delen. In Opgevolgd kan je niet anders dan meeleven met Aura, want zo jong een van je beste vriendinnen verliezen is echt heel hard. Dit deel zit dan ook boordevol emoties. Je volgt Aura bij het verwerken van dit grote verlies en tegelijkertijd wordt je je ervan bewust dat gezondheid een van de belangrijkste dingen in het leven is.

Ook in dit deel is het clubje rond Aura heel belangrijk, want wat is het toch enorm waardevol dat je zulke mensen om je heen hebt! 

Ook is Aura best stoer, want die rondreis die ze gaat maken zou ik van zijn lang zal zijn leven niet doen. Haha, Ik vind mijn polo'tje  al een grote auto :). Ik durf weinig over het verhaal te vertellen omdat ik dan bang ben dat ik teveel verklap.

Lisanne bewijst met dit derde deel wel dat ze veel meer kan dan alleen maar een leuk en grappig verhaal schrijven. Ze is prima in staat om de personages diepgang geven. Ik denk dat lezers die te maken hebben gehad met een periode van rouw zeker dingen zullen herkennen. Nu moeten jullie natuurlijk niet denken van: 'Jeetje, dit is mij te zwaar', want vriendschap en liefde spelen natuurlijk ook nu weer een grote rol. En ondanks al het verdriet van Aura maakt ze nog steeds grappige dingen mee. 

Het is dan wel een heel ander verhaal dan de eerste twee delen, maar wel een waardige afsluiting van de serie rond Aura. Laat het volgende boek van Lisanne maar komen!

Zijn jullie benieuwd naar meer van Lisanne Stam?



Reacties op: Renate las Opgevolgd (deel 3 van de 'Aura' serie)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lisanne Stam

Lisanne Stam

Lisanne Stam (Den Helder, 1990) is een auteur met brede interesses en bezigheden...